23. Hållbar innovation & Design Thinking – floskler eller konkreta användbara verktyg?

Be digital Sommarspecial 3: Hållbar innovation & Design Thinking – floskler eller konkreta användbara verktyg? Lise Bergqvist & Stefan Skoglund intervjuar Lovisa Jacobsson & Anna Linton från innovations- och upplevelsebyrån We Are Laja

Lise Bergqvist & Stefan Skoglund intervjuar Lovisa Jacobsson & Anna Linton från We Are Laja

Vi hör dem allt oftare, orden hållbarhet, innovation & design Thinking – vad är det egentligen? Är det bara floskler eller konkreta användbara verktyg? Lise Bergqvist och Stefan Skoglund från Be digital-podden intervjuar Lovisa Jacobsson och Anna Linton från upplevelse- och innovationsbyrån We are Laja.

Sällan har det varit så tydligt att vi lever i en föränderlig värld. Därför är det hög tid för företag och organisationer att testa nya metoder för innovation, och nya verktyg för att skapa hållbara affärsmodeller och arbetssätt.

Vi kopplade upp oss med Lovisa & Anna för att reda ut begreppen, ta reda på vad de innebär i praktiken och inte minst vilket värde det skapar för företag och organisationer idag och i framtiden.

Vi fick även höra mera om utbildningen Hållbar innovation som Compare arrangerar tillsammans med We are Laja med start i oktober 2020.

Vi hoppas att detta kan inspirera dig och ditt företag att tänka i nya banor inför hösten 2020!

Compare-lunch 11 sep: Hållbar innovation

Varm välkommen att delta på Compare-lunch, fysiskt eller digitalt, den 11 september med We are Laja om Hållbar innovation.

Läs mer och anmäl dig här

 Compare-utbildning start 8 okt: Hållbar innovation
Utbildningen syftar till att ge deltagarna kunskap om Design Thinking och om att optimera interna arbetssätt för innovation. Den ska ge kompetens till att använda verktyg som leder innovationsarbetet mot nya möjligheter, med utgångspunkt i att skapa långsiktigt hållbara lösningar för såväl offentlig som privat sektor.

Läs mer och anmäl dig här

Läs mer om We are Laja här

Be digital-podden är en podd för dig som är människa, ledare eller företagare i en allt mer digital tid, som presenteras av Compare i Värmland.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar