Våra kompetensområden

3d-grafik Spelutveckling VR/AR Visa alla

Primära branschinriktningar

Data, IT & telecom Kultur, nöje & fritid

Digitaliseringsmotorer

Värderingar, vision & mission Relationer

Agera Games is a young, independent game development studio founded by Simon Bergqvist and Albin Ahlstedt Grafman.

Currently developing TOSS!🍌 for the Oculus Quest and SteamVR.

 

LÄS MER

Agera Games söker testare till spelet TOSS!🍌

Agera Games bjuder in testare för sin Closed Alpha den 17e till 19e juli.
"En mix av Mirrors Edge och Wipeout. Kasta dig fram mellan hinder i en actionspäckad upplevelse på klättergym högt över molnen!"
Under dagarna som löper fram till den 17e Juli så finns möjlighet att skriva upp sig för att ta del av utav spelet TOSS!🍌. Något som Albin Ahlstedt Grafman, den ena av utvecklarduon som står bakom Agera Games, beskriver som en mix av Mirrors Edge och Wipeout. "Kasta dig fram mellan hinder i en actionspäckad upplevelse på klättergym högt över molnen." De söker nu testare för att bidra till utvecklingen som nu står i alpha-stadiet. "Vi är redo för att släppa ut vår skapelse ur studion och låta andra upptäcka upplevelsen. Det är en tidig alpha som kommer härjas av buggar och en opolerad miljö. Men för att cementera gameplay och visionen behöver vi möta spelarna. Under Closed Alpha Weekend så kommer vi att stå i tajt kontakt med testarna för att fånga upp tankar och fynd de gjort till värdefull feedback som vi kan använda i produktionen och på så vis göra en starkare spelupplevelse." Finner en detta intressant så finns formuläret för att skriva upp sig på hemsidan www.tossvr.com.

Värmlandsutvecklade spelet TOSS!🍌

TOSS!🍌 logo  
TOSS!🍌 is a bananas VR climbing platformer where you play as an acrobatic ape with strength to swing and toss yourself freely between obstacles in challenging playgrounds.

Learn more at www.tossvr.com

 

Say hi

We would love to hear your thoughts and suggestions on our Discord and subreddit /r/TossVR. You can also follow us @TossVR on TwitterInstagram and Facebook. 🐵

Albin Ahlstedt Grafman

+46 (0)73 399 34 77
albin@agera.games

Sommargatan 101 A
65637, Karlstad

+46 (0)73 399 34 77

contact@agera.games

https://agera.games

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!