Våra kompetensområden

Marknadsföring Produktutveckling Verksamhetsutveckling

Primära branschinriktningar

Bygg, fastighet & energi Jord- & skogsbruk

Digitaliseringsmotorer

Processer Infrastruktur

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support.

Åkerströms har över 50 års erfarenhet inom utveckling av högkvalitativa produkter för radiostyrning av industriella och mobila applikationer och utvecklingen av bolaget fortgår.

Produkter

Remotus: är vår produktfamilj för robust radiostyrning av säkerhetskritiska industriella och mobila applikationer. Vi erbjuder standardsystem, skräddarsydda system och system förberedda för  speciella användningsområden, exempelvis byggkranar.

Sesam: är vår robusta produktfamilj för radiostyrning av industriella och mobila applikationer. Exempel på applikationer är portar, bommar och grindar, på och av-funktioner av fläktar, strålkastare och div maskiner, vinschar till fyrhjulingar och skogsmaskiner, bakgavellyftar etc.

 

Mer om Åkerströms

Våra radiostyrningssystem har distribuerats till kunder i över 60 olika länder. De används i bl.a. gruvor, pappers-, stålbruk och kärnkraftverk. Våra produkter utmärker sig för sin goda kvalitet, robusthet och pålitlighet och klarar miljöer med extrema förhållanden.

åra partner spelar en mycket viktig roll i Åkerströms framgång. Idag har vi affärspartner i Sverige, Norden, Europa, Brasilien, Chile, Kina, Australien och USA. Dessa marknader har hög kompetens inom relevanta applikationsområden och på Åkerströms produkter. Vår ambition är att kraftigt öka vår affärsverksamhet i ett ännu starkare och vidsträckt nätverk. Åkerströms uttalade partnerstrategi med auktorisation av partner innebär en trygghet för slutkunden som kan förvissa sig att deras leverantör har den kompetens och de resurser som krävs för implementering och support av Åkerströms lösningar.

Andreas Hedström

Export Manager

andreas.hedstrom@akerstroms.se
Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!