Våra kompetensområden

Intranät Verksamhetsutveckling Webbutveckling Visa alla

Primära branschinriktningar

Bank, finans & försäkring Bygg, fastighet & energi Data, IT & telecom Visa alla

Digitaliseringsmotorer

Soleil hjälper kunder att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg. Vi jobbar alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen, eftersom det ger mer nytta för användare och verksamhet. Vår erfarenhet och vårt kunnande gör att samarbetet blir bättre och effektivare för dig som kund, från idé, strategi, utveckling, etablering och förädling till rådgivning och utvärdering.

Framtiden är digital. Det innebär nya och fantastiska möjligheter att göra ett bättre och mer effektivt jobb samt att knyta nya och starkare relationer. Vi vet dock att det digitala bara blir tom teknik om du inte har människor och användare med dig. Därför lägger vi lika stor vikt på de digitala verktygen som på de mänskliga relationerna, både internt och externt. Vi är övertygade om att bättre digitala relationer ger trivsel och trygghet för alla.

Platinumpartner till SiteVision

Eftersom vi hjälper våra kunder att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg, jobbar vi alltid med de bästa och smartaste digitala verktygen. Därför arbetar vi med SiteVision.

Under hösten 2019 blev vi utsedda till Platinum­partner av SiteVision. Att få den högsta nivån av partnerskap är fantastiskt roligt! Men det betyder också att vi har stor kunskap, alla nödvändiga certifikat och riktigt nöjda kunder.

Våra utvecklare är certifierade SiteVision-utvecklare

Alla våra utvecklare som arbetar i kundprojekt är certifierade av SiteVision enligt Certified SiteVision Website Developers (CSWD).

Certifieringen visar att utvecklaren har visat djupa kunskaper i att planera och utveckla responsiva och tillgängliga mallar, moduler och funktioner och att installera, publicera och drifta/förvalta webbplatser med SiteVision som grund.

Alla våra utvecklare som arbetar i kundprojekt är dessutom certifierade av SiteVision enligt Certified SiteVision Solution Developer (CSSD).

Certifieringen visar att utvecklaren har djup kompetens inom programmering för att göra anpassningar i moduler och att utveckla helt ny funktionalitet i SiteVisions moduler. Dessutom har utvecklaren kunskaper om hela utvecklingskedjan, från struktur och kodning till signering och deployment i produktionsmiljö.

Vi har flera utvecklare med specialkompetens kring SiteVision Sök. Att våra kunder får ut det resultat de vill av sökfunktionen är kanonviktigt, både för dem och oss. Alltså kan du få hjälp av våra sökspecialister om allt från (egna) sökindex, Solr-inställningar, sortering och andra avancerade inställningar.

Alla våra konsulter har genomgått utbildning i WCAG 2.0, nivå AA.

Några av Sveriges bästa intranät och webbplatser

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. I år stod vi till exempel bakom fem av webbplatserna och intranäten som gick till final i SiteVisions tävling Guldhanden, varav två också vann. Några av Sveriges bästa intranät

Vinnare av och finalister i SiteVisions pris Guldhanden

  • TL Bygg – vinnare Bästa Intranät 2019
  • Migrationsverket – finalist Bästa Intranät 2019
  • Falu Kommun – finalist Bästa Intranät 2019
  • Collectum – vinnare Bästa Intranät 2018
  • Pensionsmyndigheten – vinnare Bästa intranät 2016
  • Fortifikationsverket – finalist Bästa intranät 2016
  • CSN - Centrala studiestödsnämnden – vinnare Bästa intranät 2015
  • Göteborgs stadsmission – finalist Bästa intranät 2015
  • Lidingö stad – vinnare Bästa intranät 2014

Digital Workplace Awards 2019

Collectum kammade dessutom hem vinsten i Digital Workplace Awards 2019.

Några av Sveriges bästa webbplatser

Vinnare av och finalister i SiteVisions pris Guldhanden

Sveriges bästa sajter och tjänster på nätet - IDG:s topp100-lista

Publishingpriset 2019

Södertörns högskola vann priset för bästa webbplats i kategorin informationssajter. Läs mer om Södertörns vinst på Publishingprisets sajt.

Teknikkompetens

Java, Javascript, HTML5, CSS3, Less, .Net, Angular, jQuery, Sitevision, Sharepoint, Webservices, Portlets, Mule, Scrum och Git.
Skip to toolbar