Genom ett antal digitala föreläsningar samt en gemensam digital workshop så kommer du få grunderna i hur du som företag kan jobba för att lyckas med din digitala kommunikation.

På ett enkelt och lustfyllt sätt får du tillgång till ett antal digitala föreläsningar där vi går igenom följande:

  • Byggstenar för att lyckas med din kommunikation
  • Hur du definierar och följer upp din målgrupp
  • Fördjupning i de vanligaste kanalerna och hur du kan skapa synlighet i dem

En frågestund arrangeras i anslutning till föreläsningarna där du som deltagare har möjlighet att ställa frågor kring hur du på bästa sätt definierar dina målgrupper.

Vi erbjuder också en gemensam workshop då vi samlas digitalt för att tillsammans med en moderator ytterligare fördjupa oss i digital kommunikation. I workshopen får du som deltagare diskutera kring och prova på verktyg för hur man skapar förståelse för vem man vill uppnå kommunikation med, hur man kan särskilja sig från sina konkurrenter och skapa idéer för själva kommunikationen. Om du vill delta i workshopen är är det därför bra om du tagit del av de digitala föreläsningarna innan.

Frågestunden äger rum 14/2 kl 10-11
Workshopen äger rum 23/2 kl 9-11

Efter genomförda föreläsningar får du som deltagare tillgång till checklistor som innehåller det du bör tänka på i ditt arbete med digital kommunikation kopplat till de olika kanalerna. Workshopen pågår under februari och mars 2023, är helt kostnadsfri, digital och du kan själv välja hur du vill lägga upp arbetet.
Workshopen är framtagen av Fröjd för Compare och finansierad av Tillväxtverket.

Hybridworkshopen är kostnadsfri men vid avbrutet deltagande eller icke fullföljd aktivitet i tid kommer en avgift på 1000 SEK tas ut av Compare. Har du fler frågor kring detta är du varmt välkommen att kontakta oss. Uppgifter till ansvarig finner du längre ner på sidan.

Anmäl dig HÄR eller via länken nedan.

De minimis-stöd

Workshopen finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden och riktar sig till små och medelstora företag i norra Mellansverige. För att ta en del av utbildningen behöver ditt företag ha rätt till stöd av mindre betydelse. Efter anmälan kommer du att få fylla i ett intyg om försumbart stöd (s.k. de minimis).

Läs mer om försumbart stöd hos Tillväxtverket.

Kontakt:

Anders Solberg
+46 (0)73 529 14 62
anders.solberg@compare.se