25. Innovativ framgång på fem dar – hur är det möjligt?

Har du funderat kring ditt företags riktning i den digitala framtiden? Och vilka nya idéer du skulle behöva utveckla för att ta dig dit? I det här avsnittet intervjuar Stefan Skoglund och Lise Bergqvist från Be digital-podden Linda Jonsson och Mikael Engström från Advant om hur du kan sprinta ditt företag till innovativ framgång - på fem dar!

Lise Bergqvist och Stefan Skoglund intervjuar Linda Jonsson och Mikael Engström från Advant.

Detta är ett avsnitt för alla som vill lösa problem och hitta nya möjligheter i en allt mer digitaliserad och föränderlig värld. Ett arbete som kan vara avgörande för ditt företags konkurrenskraft.

Hör Linda och Mikael, entreprenörerna och grundarna till Advant, berätta om sin resa och om hur de tillsammans med företag tittar in i framtiden och sprintar sig fram till innovativ framgång på fem dagar.

Hur går det till? Och vilka konkreta resultat och möjligheter kan det innebära för ditt företag att jobba såhär?

De delar med sig av sina  bästa tips för att utveckla ditt företag digitalt, vilka trender som kommer framöver och vad vi bör tänka till kring när det kommer till digital utveckling, kommunikation och innovation.

Direkt på plats från Advants splitter nya kontor i Inre hamn i Karlstad. Enjoy!

Läs mer om Advant här

Här hittar du boken Sprint samt checklistor och övningar:  https://www.thesprintbook.com

Be digital och alla tidigare avsnitt av podden hittar du som alltid på be-digital.se
Prenumerera på podden i din podd-spelar så missar du inga avsnitt framöver. 

Be digital-podden presenteras av Compare i Värmland och är en podd för sig som är företagare, ledare och människa i en allt mer digital värld. För dig som vill hänga med helt enkelt! 

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!