26. Möten i VR – nu är de här! Intervju med VR-byrån Infomagine i Arvika

Hur häftigt vore det inte om vi kunde ha våra möten i VR nu när våra arbetsliv blir allt mer digitala? Det kan vi! Hör när Stefan och Lise intervjuar Joakim Spetsmark och Kim Larsson från Infomagine som har stenkoll på hur VR fungerar och det senaste inom området.

Lise Bergqvist och Stefan Skoglund intervjuar Joakim Spetsmark och Kim Larsson från VR-byrån Infomagine

Tänk dig känslan av att du faktiskt jobbar tillsammans med dina kollegor, fast isär.

Att den där mässan som nu blev inställd ändå kan genomföras, fast på distans.

Visst vore det bra i tider som blir allt mer digitala och där vi inte kan träffas på de sätt som vi är vana vid?

I det här avsnitt intervjuar Lise och Stefan från Compare, Joakim Spetsmark och Kim Larsson från Infomagine i Arvika om möten och annat intressant man kan göra i VR – Virtual Reality.

Hör hur det här fungerar, vilka plattformar som finns och vad skillnaden är mot ett vanligt video-möte som vi blivit allt mer vana vid i tex Zoom eller Teams.   

Missa inte detta spännande avsnitt där gänget bakom Infomagine ger sina bästa tips till företag som är nyfikna på att utforska detta framtidsinriktade sätt att jobba på.

De berättar om hur företag använder VR-tekniken idag och det kommer att kunna användas framöver med intressanta exempel från både industri, sjukvård och turism. Enjoy! 

Läs mer om Infomagine här 


Be digital och alla tidigare avsnitt av podden hittar du som alltid på be-digital.se
Prenumerera på podden i din podd-spelar så missar du inga avsnitt framöver. 

Be digital-podden presenteras av Compare i Värmland och är en podd för sig som är företagare, ledare och människa i en allt mer digital värld. För dig som vill hänga med helt enkelt! 

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar