31. “Jag vill aldrig mer stå i en kö” – det mest digitala året någonsin!

Lise hoppas att hon aldrig mer behöver stå i en kö igen och Stefan berättar om barn som bara önskar sig Robux i julklapp - en suspekt digital valuta. Ingenting är längre sig likt. Dags att knyta ihop 2020 –  det mest digitala året någonsin!?

Hör när Lise och Stefan knyter ihop 2020 – det mest digitala året någonsin!?

Lise hoppas att hon aldrig mer behöver stå i en kö igen och Stefan berättar om barn som bara önskar sig Robux i julklapp – en suspekt digital valuta. Ingenting är längre sig likt. Dags att knyta ihop 2020 –  det mest digitala året någonsin!?

Häng med när Lise och Stefan delar med sig av både personliga spaningar och om hur det faktiskt sett ut kring användningen av det digitala under året i Sverige. Vilka förändringar i våra beteenden har skett och vad kommer att finnas kvar?

De hälsar också ett helt gäng nya internetanvändare välkomna till det digitala som tillkommit under året!

Hör när Lise berättar om de viktigaste delarna från rapporten “Svenskarna och internet 2020” – en årlig undersökning av svenskarnas internetvanor som genomförs av Internetstiftelsen. I år har de fokuserat på det digitala livet under coronapandemin. Vad säger statistiken? Hur har svenskarnas internetanvändande förändrats under året? Och vad innebär det här för företag och människor idag och i framtiden? 

Detta – och mycket mera – snackar Lise och Stefan om när de försöker sig på att knyta ihop 2020 – året då internet och digitaliseringen verkligen sattes på prov, på riktigt!  

Det enda vi kan vara säkra på är att framtiden kommer att vara digital. Vi hoppas att du lyssnar vidare med oss även under 2021 då vi kommer att fortsätta diskutera aktuella och obskyra ämnen inom det digitala i Be digital-podden. Prenumerera i din poddspelare och häng med!

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar