33. Kan företag sälja allt på nätet? E-handel for dummies

Nyfiken på att starta eller utveckla din e-handel? I detta avsnitt av Be digital-podden intervjuar Stefan Skoglund & Lise Bergqvist från Compare en riktig expert inom området – Jakob Twedmark, e-handelsrådgivare och VD på Motillo.

Lise och Stefan intervjuar Jakob Twedmark, e-handelsrådgivare och VD på Motillo

Tillsammans diskuterar de hur konsumenter och företag påverkas idag och i framtiden när det kommer till att handla på internet.

Jakob delar med sig av massor av kunskap och inspiration för dig som är nyfiken på att starta eller utveckla din e-handel.

  • Vad handlar vi mest av på nätet och vilka möjligheter finns det för företag att öka sin konkurrenskraft genom e-handel? 
  • Hur ser e-handelstrenderna ut idag och i framtiden? 
  • Kan alla starta en e-handel idag och sälja sina produkter och tjänster på nätet? 
  • Under hösten 2020 gjorde amerikanska jätten Amazon sitt intåg i Sverige – hur påverkar det oss och våra företag?
  • Hur kan man som småföretagare använda sig av de möjligheter som Amazon och andra e-handelslösningar ger? 

Det och mycket mera diskuterar vi i detta avsnitt med Jakob från Motillo som är ett konsultbolag i Karlstad specialiserade just e-handel.  

Läs mer om Motillo här

Via Be digital, som drivs av Stiftelsen Compare i Värmland, kan du ansöka om kostnadsfria experttimmar för att få stöttning i din digitala resa, till exempel när det gäller e-handel. Erbjudandet gäller för alla värmländska företag oavsett bransch. Ansök och läs mer här

 

 

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!