36. Kickstarta ditt liv i det digitala Värmland! Intervju med Kristina & Emma från Ny i Värmland

Intervju med Kristina Lindroos och Emma Balderud, entreprenörerna bakom Ny i Värmland. Vi diskuterar vad det innebär att vara just “ny i Värmland” och om bilden av Värmland utanför Värmland! Det blev ett samtal om fördelar som finns i en mindre region och hur de jobbar för att hitta spetskompetensen som företagen verkligen skriker efter.

Lise & Stefan intervjuar Kristina Lindroos & Emma Balderud från Ny i Värmland

Compare, som driver Be digital, jobbar för att Värmland ska bli en ännu attraktivare digital region, för det behövs spetskompetens. I detta avsnitt möter vi Kristina och Emma som driver företaget Ny i Värmland AB. De jobbar för att locka talanger till Värmland, inte minst inom det digitala. .  

Hör hur de boostar Värmland med talang och ser till att de som flyttar hit får en kick-start. Hur de skapat en arena där företag i Värmland får träffa talanger utifrån som kan tänka sig att flytta hit. Men även om företagets egen digitala resa där de helt ställt om till det digitala och vad det inneburit för dem. Det och mycket mera diskuterar vi i det här avsnittet av Be digital-podden!

Funderar du på att flytta till Värmland eller letar ditt företag spetskompetens inom det digitala?  

Läs mer om Ny i Värmland här

Kristina Lindroos på LinkedIn 
Emma Balderrud på LinkedIn 
Ny i Värmland på Facebook 

Här kan du läsa vad Compare gör för att minska kompetensbristen inom det digitala

 Enjoy! 

 

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar