4. Vision, mission och värderingar – och vägen framåt

Vart börjar man sin digitala resa? I fjärde avsnittet av Be digital-podden hör du Stefan Skoglund och Lise Bergqvist prata om vikten av att anpassa ditt företags vision, mission och värderingar för en allt mer digital tid.

Stefan Skoglund och Lise Bergqvist från Compare om vikten av en digital vision

Ditt företags digitala resa startar du med fördel genom en attraktiv framtidsbild, tydliga värderingar och vägval som gör det lättare att lyckas!

I fjärde avsnittet av Be digital-podden hör du Stefan Skoglund och Lise Bergqvist prata om vikten av att anpassa ditt företags vision, mission och värderingar för en allt mer digital tid. Hur kan du jobba strategiskt med ditt företag utifrån detta, så att du faktiskt vet vad ni behöver göra?

Läs mer om vision, mission och värderingar i digitaliseringsguiden där hittar du alla de 9 digitala motorerna för att lyckas med din digitala resa.

Här hittar du inspirerande case om företag som gjort digitala resor kopplat till sina visioner, mission, värderingar och sitt strategiarbete.

Be digital-podden presenteras av Compare och är en podd för dig som är företagare, ledare och människa i en allt mer digital värld – för dig som vill hänga med helt enkelt.

Kom ihåg att prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare så missar du inga avsnitt framöver.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!