49. Levla up ditt livslånga lärande med Level up! Intervju med Jenny Thalin, BOM på Compare

Stefan Skoglund intervjuar Jenny Thalin, Business Operation Manager på Compare och evangelist för det livslånga lärandet om hur vi omsätter floskeln ”livslångt lärande” i praktiken!

Stefan Skoglund intervjuar Jenny Thalin, Business Operation Manager på Compare och evangelist för det livslånga lärandet om hur vi omsätter floskeln ”livslångt lärande” i praktiken!

När lärde du dig nåt nytt senast? Eller lär vi oss egentligen nytt hela tiden?

Idag pratar allt fler ledare och organisationer om förhållningssättet livslångt lärande i den allt mer digitala och snabbt föränderliga tid vi lever i.

Men hur kan individer och organisationer omsätta detta i praktiken? Kan vi bygga in ett livslångt lärande i det dagliga arbetet som varje dag gör din organisation vassare, smartare och mer konkurrenskraftig?

Det är Jenny Thalin övertygad om! Lyssna på hennes personliga resa inom området och hennes praktiska tips kring hur du faktiskt kan tänka och göra – både som medarbetare, ledare och organisation.

Jenny berättar även om den nationella utbildningssatsningen Level Up som under 2022 ska höja den digitala kompetensen hos 300 chefer inom vård, hälsa och omsorg.

Level Up drivs av Compare med finansiering från Europeiska Socialfonden. Målet är att fler organisationer inom offentlig sektor ska dra nytta av digitaliseringens möjligheter genom att rusta chefers förmåga att möta och driva fram den digitala omställningen.

Läs mer om Level Up här 

Vill du kontakta Jenny finns hon på LinkedIn eller jenny.thalin@compare.se

Enjoy!

Be digital-podden är en podd för dig som är ledare, entreprenör och människa i en allt mer digital värld som drivs av Stiftelsen Compare och DigitalWell Arena i Värmland.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar