6. Hurra! Data och analys for dummies

I sjätte avsnittet av Be digital-podden hör du Stefan Skoglund och Lise Bergqvist ge en introduktion till det spännande området data och analys ur sina perspektiv affärsutveckling och kommunikation.

Lise Bergqvist och Stefan Skoglund ger en introduktion till data och analys från sina respektive perspektiv kommunikation och affärsutveckling

Får själva ordet “data” dig att vilja hoppa ut genom fönstret och försvinna för gott? Eller gör det dig nyfiken kring vad det är som alla egentligen snackar om som “den nya oljan”?

I det här avsnittet av Be digital-podden ger Lise Bergqvist och Stefan Skoglund en introduktion till området data och och vad det innebär att arbeta datadrivet. Du får konkreta exempel med utgångspunkt ur perspektiven affärsutveckling och kommunikation.

Data och analys är den sjätte digitala motorn och ett högaktuellt ämne som vi garanterat kommer att återkomma till. Vill du veta mer om hur du bland annat kan använda data i ditt företag så gå till  digitaliseringsguiden, där hittar du även hittar de övriga digitala motorerna för att lyckas med din digitala resa.

Be digital-podden presenteras av Compare i Värmland och är en podd för alla företagare, ledare och oss människor i en allt mer digital värld.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!