8. Bli det självklara valet – kommunikation & marknadsföring i en allt mer digital värld

I åttonde avsnittet av Be digital-podden hör du Stefan Skoglund och Lise Bergqvist diskutera digital kommunikation och marknadsföring och vad man ska tänka på kring val av kanaler och innehåll. Du får konkreta tips och exempel för att öka ditt företags digitala närvaro.

Lise Bergqvist och Stefan Skoglund diskuterar digital marknadsföring, hur du ska tänka kring val av kanaler och vikten av att skapa långsiktiga relationer i en allt mer digital tid.

Möjligheterna att nå ut och kommunicera i det digitala är oändliga. Det tillkommer dessutom ständigt nya kanaler och tekniker. Detta ställer allt högre krav på företag idag i kontakten med sina kunder.

I det här avsnittet av Be digital-podden diskuterar Lise Bergqvist och Stefan Skoglund digital kommunikation och marknadsföring. Du får konkreta exempel på hur andra har gjort för att öka sin digitala närvaro, och vikten av att anpassa ditt innehåll efter kundernas behov och intressen.

Kontaktytor och relationer är de två sista digitala motorerna i Be digitals digitaliseringsguide. Vill du veta mer om hur du kan öka din digitala närvaro, gör digitaliseringsguiden, där hittar du alla digitala motorerna och mer inspiration att lyckas med din digitala resa.

Be digital-podden presenteras av Compare i Värmland och är en podd för alla företagare, ledare och oss människor i en allt mer digital värld.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!