19. Är du den ofrivillige hemmajobbaren – eller njuter du varje sekund? Lise och Stefans bästa tips om att jobba hemifrån

Stefan Skoglund och Lise Bergqvist pratar i det här avsnittet av Be digital-podden om konsten att jobba hemifrån och ger i avsnittet sina bästa tips för att få jobbet gjort hemma.

Stefan Skoglund och Lise Bergqvist om konsten att jobba hemifrån

Är du en av alla dem som under Corona-krisen fått möjligheten – eller blivit tvingad – att jobba hemifrån?

Den senaste tiden har miljontals människor över hela världen med både glädje och tvång fått utveckla sina förmågor i att just jobba hemifrån.

Så är du den ofrivillige hemmajobbaren – eller njuter du av varje sekund?

Oavsett vem av dessa personlighetstyper du tillhör – så får du i det här avsnittet av Be digital-podden Lise Bergqvist och Stefan Skoglunds tankar, erfarenheter och bästa tips kring att jobba effektivare hemifrån.

Konsten att få mer gjort jobbet på hemma och ändå ha det rätt skönt under tiden.

 

Be digital-podden är en podd för dig som är människa, ledare eller företagare i en allt mer digital tid som presenteras av det digitala klustret Compare i Värmland.

Podden finns även att lyssna på i Spotify, Apple Podcaster, Acast och andra poddspelare, sök på Be digital-podden och välj prenumerera.

Enjoy!

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar