24: Sillicon Valley på Värmländska – och fem andra upptäckter

Aldrig har den digitala utvecklingen gått så snabbt som nu! Vad har hänt sen Lise & Stefan senast hördes i podden? I det här avsnittet delar de med sig av spännande satsningar och upptäckter kring det digitala, både hos Compare och i det privata.

Lise och Stefan delar de med sig av spännande satsningar och upptäckter kring det digitala, både hos Compare och i det privata.

Äntligen! Häng med när Lise & Stefan från Compare startar upp Be digital-podden säsong tre. Hör vad som hänt i deras digitala liv sen sist och vad vi kan förvänta oss av kommande säsong. 

Stefan berättar om det spännande arbetet med att utveckla en accelerator i Värmland, med fokus på företag som utvecklar digitala hälso- och välfärdstjänster med potential att skalas upp. Genom ett globalt program via Founder Institute i Silicon Valley får han lära sig genom de främst experterna i världen. Hör Stefan berätta mera om detta och andra digitala iakttagelser i hans liv sen sist!

Utvecklingen av digitala tjänster som fokuserar på kvinnors hälsa och välbefinnande har inte gått i samma raska takt som för män. Lise berättar om sin upptäck av en digital tjänst som fokuserar på just detta – ett digitalt preventivmedel – låter det konstigt? Hör Lise berätta om hur detta fungerar och om de största snackisarna inom digital marknadsföring just nu. 

Häng med när vi tillsammans kickar igång säsong tre av Be digital-podden! 

Glöm inte att prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare så missar du inga spännande avsnitt framöver – ett perfekt sätt att hålla dig uppdaterad kring vad som händer inom det digitala. 

Be digital-podden presenteras av Compare i Värmland och är en podd för sig som är företagare, ledare och människa i en allt mer digital värld. För dig som vill hänga med helt enkelt! 

 

Intresserad av vad som händer inom utvecklingen av digitala hälso- och välfärdstjänster? Läs mer om initiativet DigitalWell Arena som fokuserar på just det här.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!