27. Vi anropar framtiden – intervju med Leif Rehnström från Hello Future om digital omställning

Lise & Stefan intervjuar Leif Rehnström, VD på den digitala transformationsbyrån Hello Future, om digital omställning.

Stefan & Lise intervjuar Leif Rehnström, VD på den digitala transformationsbyrån Hello Future

I detta avsnitt snackar vi framtid och digital omställning. På Compare har vi sedan i mars jobbat utifrån mantrat “Ställ inte in, ställ om” men vad innebär det egentligen att ställa om sitt företag digitalt? Lise och Stefan bestämde sig för att ta in en expert på området till den digitala poddintervju-soffan!

Vad innebär digital omställning?

Varför är det viktigt i den tid vi lever i just nu?

Hur kan vi dra nytta av alla de fanstastiska saker som digitaliseringen innebär?

Och vart är det bäst att man startar?

I det här avsnittet blickar vi mot framtiden när vi intervjuar Leif som har mer än 10 års erfarenhet av att coacha ledningsgrupper i hur man drar nytta av innovation och digitalisering. Du får också konkreta idéer kring hur du kan tänka i ditt företag nu direkt i din vardag för att ställa om digitalt.

Leif ger sina bästa tips för digital omställning, exempel på en bransch som lyckas extra bra och vad vi kan komma att förvänta oss av framtiden inom det digitala. Enjoy! 

Du kan läsa mer om Hello Future här.

Avsnittet är gjort som en del av projektet Be digital 2.0 som finansieras av Tillväxtverket.

DIGITAL OMSTÄLLNING I CORONAPANDEMIN  

Just nu kan du som driver företag i Värmland ansöka om kostnadsfri hjälp, via Be digital, för att ställa om ditt företag digitalt. Genom vårt nätverk av experter, från företag inom Compare och Be digital, erbjuds konsultstöd inom digitalisering, oavsett bransch, fram till 2022. Ansök direkt på webben!

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!