Fem digitala spaningar & ett avsked! Sommaravslutning med Stefan & Lise

Techfrossa, Metaverse, Almedalen & X divisioner. Det är några av de saker som Stefan Skoglund & Lise Bergqvist, från Compare & DigitalWell Arena, diskuterar i det här sista avsnittet av Be digital-podden, för denna säsong!

Lise Bergqvist & Stefan Skoglund, från Compare & DigitalWell Arena, diskuterar digitala spaningar.

Compare & DigitalWell Arena fanns på plats på Almedalsveckan 2022. I det här avsnittet delar Lise med sig av några topics från veckan med fokus på framtidens digitala arbetsliv, Cybersäkerhet och Metaverse. Detta blir Lises sista (?) avsnitt i Be digital-podden, hon berättar varför.  

Stefan pratar om Techfrossa, X-divisioner för innovation och även han valde att dyka djupare i Metaverse, och NFT:er – vad är det egentligen?! 

Det blir alltså ett avsnitt om: 

  • Techfrossavälja rätt bolag att investera i eller rätt affärsidé att satsa på. Här finns det möjligheter! 
  • Framtidens digitala arbetsliv – hur ska vi tänka & agera, framåt? 
  • X divisioner – ett exempel är innovationshubben ICAx för att stärka och förlänga ICA Gruppens affär genom innovation. Vi ser allt fler dyka upp! 
  • Cybersäkerhet – het fråga även i Almedalen. 
  • Metaverse – framtidens sätt att jobba, umgås och handla i? 

Enjoy! 

Här kan du lyssna på tidigare intervjuer som vi hänvisar till i avsnittet:  

#40. FRÅN LIVSPUSSEL TILL ARBETSGIVARGISSEL – DU OCH JAG, DEN NYA TIDENS DIGITALA NOMADER! INTERVJU MED ANN-THERÉSE ENARSSON, VD FÖR TANKESMEDJAN FUTURION 

#37. CYBERSÄKERHET – VAD HÄNDER EGENTLIGEN? INTERVJU MED PÅL JONSSON 

#29. DITT NYA DIGITALA ARBETSSÄTT – VAD TYCKER DU, OCH VAD SÄGER FORSKNINGEN? INTERVJU MED LENA LID FALKMAN, FORSKARE I ARBETSLIVSVETENSKAP VID KARLSTAD UNIVERSITET 

 

Be digital-podden är en podd för dig som är ledare, företagare och människa i en allt mer digital värld som drivs av Stiftelsen Compare och DigitalWell Arena i Värmland.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar