12. ”Häng på nu, eller dö” – intervju om AI, artificiell intelligens, med Jenny Hammarberg

Lyssna på en intervju av Stefan och Lise med Jenny Hammarberg från Eicorn och Svenska AI-akademin om betydelsen av AI - artificiell intelligens - och vad det kan göra för dig.

Stefan Skoglund och Lise Bergqvist intervjuar Jenny Hammarberg från Eicorn och Svenska AI-akademin om AI - artificiell intelligens!

Vi välkomnar säsongens första gäst till podden, Jenny Hammarberg, VD för innovationsbolaget Eicorn och en av initiativtagarna till Svenska AI-akademin!

Att AI – artificiell intelligens – är ett av de hetaste områdena just nu i den digitala världen har väl inte undgått någon. Jenny menar att det påverkar oss alla, oavsett bransch.

Tillsammans med Jenny diskuterar Lise Bergqvist och Stefan Skoglund från Compare betydelsen av AI ur ett affärsperspektiv och hur du kan öka din verksamhets konkurrenskraft genom att förstå tekniken och möjligheterna som det innebär. Även utan att kunna det minsta om programmering, algoritmer eller kod!

Tycker du det låter spännande så finns Jenny och hennes kollegor på plats i Karlstad i mars 2020 hos Compare för en tre dagars utbildning inom området. Mer om utbildningen hittar du här

Läs mer om AI-akademin här

Flera spännande intervjuer väntar i vår.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare så missar du inga avsnitt framöver!

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!