15. Innovation inom hälsosektorn – hur går det till? Intervju med Livia Holm från KRY

I det här avsnittet av Be digital-podden hör du Stefan och Lise intervjua Livia Holm, policy- och utvecklingschef på KRY, om deras arbete med att utmana och utveckla en hel bransch genom innovation!

Stefan Skoglund och Lise Bergqvist intervjuar Livia Holm från KRY om att jobba med innovation inom hälsosektorn

Hör Livia Holm, policy- och utvecklingschef på KRY – Sveriges mest kända digitala vårdcentral, berätta om deras innovativa arbete som utmanat och utvecklat en hel bransch.

Vi står inför stora samhällsutmaningar, med hjälp av nya sätt att arbeta och med teknikens under så går många av dessa att lösa – både idag – men också för framtiden. Det har KRY visat att det är möjligt att göra.

Tillsammans med Livia diskuterar Lise och Stefan från Compare vad det innebär att arbeta med digital utveckling och innovation, dels utifrån ett hälsoperspektiv men också oavsett bransch.

De diskuterar möjligheter och utmaningar och även vilken betydelse Värmland spelar i detta sammanhang.

Du får också reda på varför KRY heter just KRY!

Det här avsnittet spelades in i samarbete med Digitalwell Arena. En 10-årig satsning i syfte att bygga en nationellt och internationellt konkurrenskraftig innovationsmiljö kring digitala hälsotjänster i Värmland. Har du idéer som framtiden behöver inom hälsa och välfärd? Då kan DigitalWell Innovationssupport hjälpa dig att utveckla på vägen att utveckla din idé till en faktisk produkt eller tjänst.

Läs mer på digitalwellarena.se

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare så missar du inga avsnitt framöver!

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!