22. Teknikens roll i vårt vardagliga liv – intervju med Elin Häggberg från Teknifik

Hur ser teknikens roll i samhället ut idag? Vilka föreställningar och förhållningssätt finns det kring det digitala? Och hur förhåller vi oss till det? Lise Bergqvist och Stefan Skoglund från Be digital-podden intervjuar Elin Häggberg från den populära teknik-bloggen Teknifik.

Be digital-podden sommarspecial nr 2: Stefan Skoglund och Lise Bergqvist intervjuar Elin Häggberg från Teknifik

Hur ser teknikens roll i samhället ut idag?

Vilka föreställningar och förhållningssätt finns det kring det digitala?

Och hur förhåller vi oss till det?

I sommarens andra specialavsnitt av Be digital-podden intervjuar vi entreprenören, föreläsaren, bloggaren och poddaren Elin Häggberg som berättar om teknikens betydelse i vårt vardagliga liv. Något som hon på ett kreativt och personligt sätt delar med sig av i sina digitala kanaler. Ett förhållningssätt som visat sig vara framgångsrikt!

Vi diskuterar hur digitaliseringen påverkar oss som människor och företag framöver, vad den möjliggör, och särskilt inom det högaktuella området hälsa och välfärd.

Kika in på Elins digitala kanaler och ta del av hennes inspirerande innehåll kring teknikens betydelse i vårt vardagliga liv på https://teknifik.se

Be digital-podden är en podd för dig som är människa, ledare eller företagare i en allt mer digital tid, som presenteras av Compare i Värmland. Avsnittet presenteras i samarbete med DigitalWell – Ett EU-projektet som bidrar till digitalisering av välfärden genom att tillsammans utveckla lösningar på faktiska behov med användarens egenförmåga i fokus. Projektet tar sig an utmaningar från den offentliga sektorn i Värmland och Dalarna och pågår mellan 2018-2020.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar