Vår ambition är att ha en så stor bredd som möjligt av leverantörer i Be digitals matchningstjänst för att erbjuda bästa möjliga värde för företag som söker digital kompetens.

För företag som är klustermedlemmar i Compare (Värmland) eller som ingår i företagsnätverken hos våra samverkanspartners Fiber Optic Valley (Gävleborg) och FindIT (Dalarna/Gävleborg) är det gratis att bli leverantör i Be digital. För övriga företag tas en mindre årlig administrativ avgift beroende på ditt företags storlek.

Till att börja med är matchningstjänsten riktad till företag och leverantörer i Värmland, Dalarna och Gävleborg men avsikten är en större spridning av Be digital-konceptet till fler regioner. Därför erbjuder vi möjligheten för alla leverantörer av olika typer av digitala lösningar, produkter såsom tjänster, att bli med i Be digital. Vi gör dock en individuell prövning av respektive företag för att säkerställa en kvalitativ matchningstjänst.

Be digital kommer successivt att utvecklas mer fler funktioner. Vill du ha löpande mer information så prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev.

Vill du starta upp ett eget Be digital-nätverk i din region? Läs mer här eller kontakta oss så berättar vi hur!


Vill du bli Leverantör i Be digital?

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort med mer information.
  • Om det är något särskilt du undrar över, skriv en kommentar här, annars ser vi fram emot att höras inom kort och ha ditt företag med som leverantör i Be digital!

Hitta digital kompetens!