Till verktygslådan

Under 2022 har Compare hållit utbildningen Level Up, där 300 chefer och ledare inom offentlig sektor med inriktning hälsa-, vård och omsorg i hela Sverige stärkt sin digitala kompetens – oavsett tidigare förkunskaper. Genom utbildningen har vi samlat många värdefulla insikter som vi ser kan vara till stor nytta för många, och dessa vill vi nu dela med oss av. Här har vi samlat kunskap från både deltagare och utbildningsarrangörer.

Här samlar vi material från utbildningen. Vi vill att detta ska skapa värde både för tidigare deltagare i Level Up och andra som vill få ta del av insikter för att påbörja eller fortsätta sin egen digitala resa. Du är varmt välkommen att använda och dela dessa resurser.

Metodstöd

Följande tre filmer behandlar olika metodstöd som behandlats under utbildningen.

Del 1: Arvika testar digitalt verktyg för rehab

Del 2: Karlstad skapade ny tjänst via efterfrågeacceleration

Del 3: Test i verklig miljö – så fungerar det

E-boken Ta täten digitalt

Boken är skapad tillsammans med 300 ledare inom hälsa, vård och omsorg under utbildningen Level Up.Tillsammans har chefer och ledare från hela Sverige, lagt över 19 000 timmar på kompetensutveckling för att kunna leda digitaliseringen av den svenska välfärden. Detta är deras delade tankar, insikter och ideér från diskussioner och erfarenhetsutbyten.

 

lADDA NER E-BOKEN HÄR

 

Level Up är ett ESF-finansierat utbildningsinitiativ inom projektet Din digitala förflyttning.