Allt du behöver göra är att lämna in din intresseanmälan till oss genom formuläret nedan. Där anger du bland annat inom vilka områden som ni kan hjälpa företag.

Detta är ett projekt inom ramen för Compares satsning Be digital som pågår fram till 2022. Syftet är att lindra coronakrisens effekter, höja företagens digitala mognad och stärka konkurrenskraften i en allt mer digital tid. Erbjudandet vänder sig till små- och medelstora företag i Värmland oavsett bransch.

Erbjud dina befintliga eller potentiella kunder 

Kanske har ni kunder som pausat sitt arbete och som ni vet skulle ha nytta av detta erbjudande? Tipsa dom gärna att ansöka direkt på webben, där kan de även ange er som önskad leverantör.  

Anmäl ditt intresse som leverantör av experttimmar redan nu!

Klicka här och anmäl ditt intresse 

Läs mer här 


Fakta om projektet “Ställ om!”

Coronakrisen har drabbat företagen i Värmland och andra regioner hårt, många små och medelstora företag behöver snabbt få akuta och direkta rådgivnings- och stödinsatser för att hantera effekterna och övergå till mer digitala affärsmodeller, erbjudanden och arbetssätt. Karlstad Innovation Park har därför samlat aktörer i Värmland som tillsammans kan erbjuda olika typer av råd och stöd till en stor bredd av värmländska små och medelstora företag i ett gemensamt EU-projekt som heter “Ställ om!”. Compare, som driver satsningen Be digital, är en av aktörerna som stöttar inom området digital omställning. Med i projektet finns även Paper Province för stöttning inom tjänsteutveckling och IUC Stål & Verkstad som erbjuder stödinsatser för industriföretag. ALMI Värmland och Visit Värmland driver liknande satsningar där företag som drabbats av coronakrisen kan få stöd.

Hitta digital kompetens!