9. Omvärldsbevakning – är det verkligen att jobba det?

I det här avsnittet av Be digital-podden snackar Lise Bergqvist och Stefan Skoglund från Compare omvärldsbevakning. Hur du kan tänka och göra i vardagen för att få bättre koll på vad som händer omkring dig. Du får konkreta exempel på verktyg och arbetssätt att införliva i ditt arbete - som gör det lättare att navigera i en allt mer digital tid!

Stefan Skoglund och Lise Bergqvist pratar omvärldsbevakning och hur du får digital koll.

Äntligen! I det här avsnittet av Be digital-podden snackar Lise Bergqvist och Stefan Skoglund från Compare omvärldsbevakning – en otroligt viktig del i arbetet med att framtidssäkra ditt företag.

Hur kan du tänka och göra i vardagen för att få bättre koll på vad som händer omkring dig?

Du får här konkreta exempel på verktyg och arbetssätt att införliva i ditt arbete – som gör det lättare att navigera i en allt mer digital tid!

Visste du att det i verktygslådan här på Be digital-sajten finns en avdelning kring digital omvärldsbevakning som vi löpande uppdaterar med intressanta artiklar om vad som händer inom det digitala?

Glöm heller inte att prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare om du gillar den – ett perfekt sätt att hålla dig uppdaterad kring vad som händer inom det digitala!

Be digital-podden presenteras av Compare i Värmland och är en podd för alla företagare, ledare och oss människor i en allt mer digital värld.

Prenumerera på Be digital-podden i din poddspelare - finns överallt där poddar finns! Du kan också lyssna direkt här på webben.

Skip to toolbar
Hitta digital kompetens!